23. nov 2008

Lumi, nii lahe!



Üldiselt istun toas, mis tänase ilmaga ongi òige teha. Poes käisin ikka ära. Karlova on lume all. Autot ei viitsinud välja kaevata ja ega poleks olnudki kuhugi sòita. Kohe esimesel ristmikul olid jòmmid oma Opeli risti keeranud. Lükkasid ja kaevasid seal vihaselt.
Väljaminek tasus ära. Mònus hämarikuvalgus läbi paksu lumekardina. Tuul vilistab raagus kaskedes. Inimesed ka parajalt naljakad oma kokkutòmmatud kapuutside ja seotud sallidega.
Maal oleks praegu äge, aga jäi seekord minemata ja vist ongi nii parem.

4 kommentaari:

Võhma Ants ütles ...

Tasub mul vaid korraks ära minna Eestist, kui elu ilusaks ja huvitavaks muutub... Muidu oota korralikku lumetormi nagu issanda õnnistust... Nii ei ole aus.
Aga kui uudiseid uskuda, siis vist on jah parem, et maale ei läinud. Võru poolt Tartusse praegu vist ei saa. Üldse ei saa :o(

Anonüümne ütles ...

Lumetorm on jah ikka ullu lahe :)
Triin

Anonüümne ütles ...

Lumetorm on jah ikka ullu lahe :)
Triin

Jaan ütles ...

Üks kolleg tuli hommikul autoga Võrust. Tatra orus oli üks sõidusuund häda pärast lahti, nii et Tartu poole sai, aga Võru ja Otepää poole mitte. Aga see oli hommikul, õhtul ja öösel oli seal vist paras segadus. Autojuhid püüdsid ülesmäge tuisuvaaludest läbi murda, aga jäid järjest kinni. Hommikuks oli pool teed lausa kinnituisanud ja mahajäetud autosid täis ja seda seal siis harutati. Selline jutt teelolijalt endalt. Aga laupäeval oi nii ilus, vabalt oleks võinud suvesussidega maale sahistada ja seal ma siis oleksin olnud ilmselt siiamaani.

Hea et niigi läks.